Algemene voorwaarden

Eigenaar: Annette ten Voorde, handelsnaam Retailmade VOF, van Liselotte
Vestiging en bezoekadres: Zuiderweg 129A, Zuidoostbeemster
Telefoonnummer: 0638552377 werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur
E-mailadres: info@vanliselotte.nl
KvK-nummer: 65109317
BTW-identificatienummer: NL855983516B01
Rekeningnummer: NL03 INGB0005973517

Betaling

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden door:
Bankoverschrijving op rekeningnummer NL03 INGB0005973517 t.n.v. Retailmade VOF. Betaling via iDeal (Mollie)

Verzending
Van Liselotte rekent €1,95 verzend- en administratiekosten voor jouw bestelling, tevens heb je de mogelijkheid om voor verzending met Track & Trace TNT te kiezen à € 4,00.
Voor grote pakketten zoals de Shoppers of sjaals rekenen we € 6,75 met Track & Trace TNT. Ook bieden wij je de mogelijkheid om in overleg op maandag en donderdag van 17:00 uur tot 19:00 uur jouw bestelling op te komen halen.Wij verzenden alle bestellingen via PostNL in een bubbeltjes enveloppe of in een brievenbusdoosje. We pakken het altijd leuk voor je in!

Retour/ruilen
Wanneer je niet tevreden bent met een bepaald product, kun je het binnen 7 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren. Op maat geknipte producten zoals ballchain, jasseron, leer en koord kunnen NIET geretourneerd worden. Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Van Liselotte. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.
Let op: Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren. We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen en onbeschadigd zijn. De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant.

Onderhoudstips
Voor alle sieraden die niet van echt zilver of goud zijn bestaat de kans dat de producten naar verloop van tijd minder mooi worden. Dit zal bij de ene persoon sneller gaan dan andere, dit heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je items hierbij een aantal tips:
Niet met de sieraden om gaan slapen, douchen, sporten of afwassen.
Doe eerst parfum, hairspray en bodylotion op en daarna pas je sieraden om. Bewaar je sieraden in een droge ruimte i.v.m. vocht.  
Droog je handen eerst goed af voor je je sieraden om/in doet

Bestelling en levertijd
Na het plaatsen van jouw bestelling krijg je binnen 1 dag automatisch bericht van mij. Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Retailmade VOF (Van Liselotte) is bijgeschreven, verzendt van Liselotte de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen of mogelijk dezelfde dag. Als je de geannuleerde bestelling reeds betaald hebt, ontvang je het betaalde bedrag terug.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij van Liselotte. 

Garantie
Van Liselotte staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Van Liselotte is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij van liselotte en transportstagnatie bij PostNL.

Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel  van Liselotte haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomende uit het gebruik van deze website. Voor internationale geschillen kun je terecht bij http://ec.europa.eu/consumers/odr/